Казано е, че възрастта е състояние на духа, така още веднъж

...
Казано е, че възрастта е състояние на духа, така още веднъж
Коментари Харесай

Джуди Денч стана най-възрастната звезда на корица на VOGUE

" Казано е, че възрастта е положение на духа " ,   по този начин още един път акцентира отхвърли си да разбере смисъла на думата " пенсия ". Днес тя още веднъж написа история, само че този път в света на стилните издания. На 85-годишна възраст Денч стана най-възрастната звезда на корица на. Така тя лишава шампионата на 82-годишната, която през 2019 година бе лице на същото издание. 

Непокорният ѝ дух обаче отхвърля да придава значителност на възрастта. На въпрос какво е чувството да бъдеш на 85, Денч дава отговор: " Изобщо не ми харесва. Обаче не мисля за това. А и намирам за неуместно да прикриваш възрастта си. Нелепи са приказките като " 70-те са новите 60 ".

" За мен старостта постоянно е била въпрос на отношение и възгледи. "

Съставянето на броя е било предизвикателство. Снимката за корицата е била направена броени дни преди налагането на карантина във Англия. На нея Денч е облечена в облекла на Dolce&Gabbana и Armani, като розовото и флоралните претекстове са главен акцент. По мотив облеклото актрисата разяснява със забележителното си възприятие за комизъм: " Много по-зле от това изглеждаше костюмът ми за " ". Сякаш пет лисици правеха секс на гърба ми. Отврат! Една остаряла крастава котка... кому е нужно това?! ". Интервюто пък е взето след използването на ограниченията, като акцентът пада точно върху историите от самоизолирането. 

" Мисля, че се усещам като множеството хора. Зная, че обстановката е невиждана и сложна за схващане. Хубавото е, че пандемията направи нас, хората, солидарни. Ако проявената благосклонност се резервира и по-късно, актуалната обстановка ще се окаже и едно преимущество ", споделя носителката на за ролята си във кино лентата " Влюбеният Шекспир ".

Напоследък Денч е и в ролята на необикновена интернет звезда. Въпреки че не разполага със лични профили в обществените мрежи, тя се появява във видеа, споделяни от членове на фамилията й. Наскоро щерка ѝ, Финти Уилямс, показа видео в Туитър, в което актрисата декларира:  " Нека просто се смеем! Това е всичко, което ни остава да създадем ". До момента клипчето е достигнало забележителните 4,5 млн. гледания. По-рано Джуди се появи и в TikTok танц дружно с внука си Сам Уилямс. В друго известно видео си мие ръцете, рецитирайки детско стихотворение.

В броя на VOGUE споделя, че преди няколко години се е наложило да спре да кара заради влошеното си зрение. " Ужасно шокиращо е, когато схванеш сходно нещо. Най-неприятното е, че ставаш подвластен от другите за неща, които са естествена част от всекидневието ти ", споделя. Въпреки сложните моменти при започване на 80-те ѝ години, Джуди твърди, че животът ѝ е едвам в разгара си. Мнението се удостоверява от обстоятелството, че се е татуирала на 81, както и от това, че се е впуснала във връзка със 77-годишен природозащитник. 

Кризата не стопира Джуди Денч и в кариерата ѝ. В изявлението загатва по какъв начин съвсем всекидневно получава сюжети за нови филми, само че с най-голямо неспокойствие чака роля, в която да бъде " видимо благ и тънък човек, който в действителност убива наред ".

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР